Det handler om meg

Jeg heter frøken Fryd. Og jeg vil at barna deres skal vokse. Virkelig vokse. Finne sitt innerste potensial. Jeg vil løfte dem så høyt de bare kan, helt opp til stjernene. Opp og frem. Jeg vil få frem det beste i barna deres. Jeg vil hente dem ut av deres ordinære sorte hull og slippe dem ut på livets lyse scene. De skal få føle varmen fra publikums unisone hjertebank.

For det er i sannhet vidunderlig å ha alles øyne rettet mot seg. Å se alle de anerkjennende blikk der ute i salen se bare på oss. Å bli beundret av mennesker jeg kjenner, og ikke kjenner. Derfor trekker jeg de som ikke tør, ikke vil, ut av kroken, og frem i lyset. Slik at de kan skinne. Slik at de kan vokse seg ut av skyhetens skall –  så de kan bli noe de ikke er. Noe bedre. Noe større. Noen som blir lagt merke til.

Og bak disse skye sjeler, som riktignok ikke har sovet så godt når det har stått på som verst,  og som kanskje ikke ville noe annet enn å bli omfavnet og akseptert som de sjenerte barna de er, bak der står jeg, og skinner, og neier dypt i det jeg hører trampeklappen og kjenner det rungende, tilfredse brølet fra mitt eget ego.

For det er ingen som kan selge en forestilling som meg…og meg…og meg… Det handler om meg.

Reklamer
Det handler om meg

En kommentar om “Det handler om meg

 1. Kjempe kult skrevet Kari!! Post det 😉
  Her har Håndtverkeren vært og boret større luftehull, gjort seg HELT FERDIG for så å dra -fantastisk følelse, nå muggner ikke hytta opp =D

  Sendt fra min iPhone

  > Den 20. juni 2015 kl. 15:12 skrev «INTROJEKT» :
  >
  >
  >

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s