Jammen, serr: Det koster med demokrati og sånn, altså…ganske mye faktisk.

Presidentkandidat: Du, Kjemperike Støttespiller: Hvis du gir penger til min valgkamp, så kan du få lov til å jobbe på arbeidsplassen min når jeg blir President👍🏼. Og jo mer penger du gir, jo finere kontor og bedre lunsj får du. Da blir vi BFFs, lissom💕.

Kjemperik støttespiller: Åh, tusen takk😄!! Her har du xxx millioner dollar. Nå kan du sørge for at heeeele USAs befolkning får et godt helsevesen, gode skoler og like muligheter for alle. Det er derfor jeg er her. For å hjelpe andre❤️❤️❤️❤️!!

Presidentkandidat: Takk selv. Jeg lover at de enorme summene du har gitt av ren og skjær entusiasme og hjertevarme, skal brukes der det trengs. Når jeg blir president skal du få jobb i Kongressen😌. Det er kjempefint der. Høyt under taket og mange rom hvor vi kan holde på med hemmelige ting. Men du, Ikke Fullt Så Rik Støttespiller: Siden du ikke ga SÅÅÅÅ mye penger til min valgkamp som Kjemperik Støttespiller, så må du nok få en litt lavere posisjon, altså😲.

Ikke Fullt Så rik Støttespiller: Men Presidentkandidat:  Den beste mann/kvinne til maktstillingene altså, men ikke glem at jeg samlet inn en god sum også, da😜. Jeg bare nevner det, lissom. Jeg har bare syyyyyykt lyst til å ha bittelitt makt jeg også.

Presidentkandidat: Hmm…Naturligvis. Du har jo tross alt hjulpet meg ganske mye du også. Stillingen i kongressen har jeg gitt bort til Kjemperik Støttespiller, men du kan jo du bli ambassadør i Sveits og i det pittoreske, koselige landet Lichtenstein.  Høres det greit ut💚?

Ikke fullt så rik støttespiller: Ååhhh tusen takk, snille Presidentkandidat. Det vil jeg veldig gjerne. Det blir sååååå fint å jobbe i Skandinavia😍. Men du, de derre Wikileaks-folka! De snoker så fælt i ting de ikke har noe med😡. De er en fare for demokratiet vårt, asså. Assange er ondskapen selv. Han burde komme i fengsel fordi han er så slem👹. Han skal vaffall ikke få komme inn det nye landet hvor jeg kanskje skal være viktig ambassadør på bakgrunn av mine økonomiske bidrag, og ikke kompetanse.

Presidentkandidat: Det har du helt rett i, Ikke Fullt Så Rik Støttespiller. Slike uredelige og uærlige folk vil vi ikke ha i det hyggelige demokratiet vårt😱. La oss sette  Assange i fengsel så kan vi vise verden hvordan vi gode, skikkelige verdensborgere håndterer sladrehanker som ham…

Ikke Fullt Så Rik Støttespiller: Men først må vi fange ham, og det er ikke så lett for han sitter jo inne på den ambassaden i London dag ut og dag inn. Hmm…Det vil ikke bli lett å være President, Presidentkandidat. Vi har mye å gjøre🤔. Men jeg vet du vil klare deg driiiitbraaa😄😄👍🏼❤️❤️!! Og så lenge vi kjemper på den gode siden – så får det koste hva det koste vil🤑🤑🤑🤑🤑!! Have faith, Y`all!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sendt fra min iPhone

 

Reklamer
Jammen, serr: Det koster med demokrati og sånn, altså…ganske mye faktisk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s